keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Flunssaa

Onko pakko pakko pakko flunssaa sairastaa? Mun pitäisi kansittaa gradu ja kuvata ja blogata valmiit sukat ja viimeistellä, kuvata ja blogata palmikkopipo ja valmistautua Porttiin, mutten jaksa oikein mitään. Paitsi tietysti into pinkeänä neuloa Dahliaani, joka ainakin toistaiseksi edistyy ihan kivasti. Nyt puikoilla olevat suikaleet ovat sopivan yksinkertaisia flunssaisen neulottaviksi.


Pitsipaneli valmistui yhdessä hujauksessa. Päätin ottaa riskin ja siirtää Utunan Uhtun KnitPro-puikolle ja ottaa siitä Pitsi-Addit tähän projektiin. Pitsipaneli oli valmistuttuaan sen verran epäilyttävä ryppykasa, että päätin sen pingottaa ja siitä tuli aikalailla sopivan kokoinen. Kevyesti pingotettuun on varmasti mukavampi ommella osia kiinni. Aloittelin sen ylä- ja alapuolelle tulevia suikaleita, jotka onneksi mahtuvat kivasti 20-senttisille ruusupuisille sukkapuikoilleni. Jos neulon hihatkin sukkapuikoilla, jää pyöröpuikkohommiksi lähinnä etuliepukkeet. Onneksi ostin kolme ylimääräistä kerää, niin voi huoletta tehdä vähän pidemmän kuin ohjeessa.


Lankaluolan loppuunmyynnistä saapui lankaa hyshys-neuleeseen, joten niitä en näytä, mutta kerien seurana oli yksi kammattu merino-letti käsinvärjättyä kehruuvillaa. Se jotenkin vahingossa tuli mukaan. Ihan vielä en ole rukkia tilannut, mutta palaan asiaan vielä. Postinkantaja oli runnonut paketin laatikkoon ja en ole ihan varma ollako siitä hyvillään vai pahoillaan. En joutunut hakemaan lankojani postista, jonne en millään olisi nyt jaksanut polkea, mutta toisaalta mitäs sitten, jos tilaan jotain rikki menevää, jota en halua runnottavan.

PS. Uusi Knitty on ilmestynyt. Tämä on syksyn toinen numero Deep Fall 2011. Paper moon -sukat juttelevat aika paljon, mutten nyt mitenkään ehdi aloittelemaan sukkia. Muut ohjeet eivät onneksi huutele kovin kovaa, ainakaan vielä.

3 kommenttia:

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulle ei myöskään oikein mikään malli huudellut tuossa uudessa Knittyssä. Nuo sun mainitsemat sukat kyllä olis tosi nätit ja ne ihanat Kiwit vähän vinkkas mulle silmää :) .

Mirm kirjoitti...

Sulle on tunnustus mun blogissa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi miten kaunis pitsineule.