perjantai 23. syyskuuta 2011

Kohti Porttia

Huomenna se alkaa! Pieni paniikki on iskemässä päälle, mutta kyllä tästä selviän. Pakkauslista on tekemättä ja epäilen unohtavani jotain, mutta katsotaan nyt miten käy. Kyllähän sitä yhdestä viikonlopusta selviää aika vähällä.


Näillä näkymin otan Dahlian mukaan ja neulon siihen hihaa tai hihoja. Riippuen tietysti siitä miten paljon siellä ehtii neulomaan. Selkä on saumojen ompelua vaille valmis ja neuloin kädenteiden ohi sen verran, kun lankakerää riitti ja avasin toisen kädentien illalla. Olen toistaiseksi vielä kovasti innoissani ja näyttää siltä, että tästä ryppykasasta tulee ihan oikeasti villatakki. Jännittävää. Toiseksi mukaan lähtee hyshys-neule, mutten ole varma otanko vielä mukaan sukankutimen, kun Portin teemana on sukat. Minulla ei ole puikoilla yhtään mielekästä sukankudinta, mutta äkkihän sitä luo silmukat johonkin. Puikoissa nimittäin kyllä löytyy.


Lopuksi eilen saapunut yllätys. Ratkesin viime viikon torstaina tilaamaan ChiaoGoon Red Lace -pitsipyöröjä, kun sain PayPalin toimimaan. En edelleenkään saa rahaa siirtymään PP-tililleni, mutta kortilta voi näemmä veloittaa ostokset liiankin helposti. Olin varautunut odottamaan puikkojani pari kolme viikkoa, mutta ne tupsahtivat viikossa postilaatikkoon eli 5 arkipäivää siihen meni. Huikeaa. Olen odottanut ihan joskus kotimaankin tilauksia yhtä kauan. Nyt ainoastaan harmittaa se, etten tilannut enempää. Puikot vaikuttavat ihanilta, mutta kirjoittelen näistä arviota Portin jälkeen, kun olen testannut niitä enemmän. Nämä saattavat lyödä suuren suosikkini, Addin pitsipyöröt.

5 kommenttia:

Sohvi kirjoitti...

Kylläpä harmittaa, etten ilmottautunut mukaan (ajoissa):(
Tosin olen kyllä ekalla varasijalla, jos joku joutuisi perumaan, mutta pahalta näyttää minun kannaltani...:)

Mukavaa retriittiviikonloppua sinulle!

Marika kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen kommenttejasi noista puikoista ! Kivaa retriittiä !! :-)

Judiuni kirjoitti...

Toivottavasti pääset seuraavaan Porttiin, Sohvi.

Marika: Lupaan palata puikkoasiaan piakkoin. ;)

MariJ kirjoitti...

Mukavaa porttiviikonloppua sinulle! Oli kiva nähdä maanantaina neuletapaamisessa. :)

Tess kirjoitti...

Jäänkin mielenkiinnolla (ja hiukan kateellisena) odottelemaan kuulumisia Portista ja nuo puikot kiinnostaa. Tarvitsisin kipeästi metalliset puikot, jotka eivät sisällä nikkeliä, mutta joissa on kuitenkin joustava kaapeli.