lauantai 10. syyskuuta 2011

Syksyn uusia projekteja

Syksy on tuonut mukanaan syysflunssat. Ilmeisesti meikäläiseenkin on iskenut joku tauti. Väsyttää, kolottaa ja kurkkuun hiukan koskee, enkä jaksanut mennä lankakauppaankaan. Mun piti palkita itseni langalla, kun selvisin kunnialla eilisestä tuhannen sivun kirjatentistä. Onneksi olin eilen vielä kunnossa Kaksi viikkoa on mennyt melkein pelkästään pänttämiseen. Viimeinen rutistus, ihan kirjaimellisesti.


Toinen tenttikirjoistani oli lainassa, enkä saanut sitä käsiini, joten oli tyydyttävä digitaaliseen versioon. Itsetuhojärjestelmällä varustettu viisisataasivuinen pdf on kovin epäkäytännöllinen, mutta sellaisen seuraksi piti saada hyvin yksinkertainen neule. Päätin sitten kokeilla uudestaan vahvistettua tomaattikantapäätä. Kaivoin lankalaatikon pohjalta kerän Stepiä ja neuloin perussukkaa. Kantapää onnistui kivasti ja nyt tarvitsisi tehdä toinen. Kärki ei varmaan tule ihan äkkiä valmiiksi sillä kantapään ja kärkikavennuksen väliin mahtuu aika paljon sileää neuletta.


Aloitin viime viikolla älyttömimmän projektin ikinä. Ehkä sen Aeolian Shawlin, joka sivumennen sanoen odottaa edelleen pingottamista, ohella. Kaksimilliset pyöröt ja 1400 metriä seitin ohutta merinosilkkiä. Ohje perustuu Elizabeth Zimmermannin Pi Shawliin, mutta siihen on lisätty pitsikuviot. Ohje on yksi kuudesta Ravelryssa hänen syntymänsä satavuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistuista. Katsotaan miten tämän pitkän aikavälin projektin kanssa käy.


Aloitin myös Snapdragon Tamin. Cascaden 220 Woolista.

1 kommentti:

Linda kirjoitti...

sama flunssa tauti minullakin on, ei jaksa tehdä mitään, mutta ei ole myöskään vuotava nenä tai kuumetta...toivottavasti meenee ohi kohta. Hieno väri Step langalla.