maanantai 26. syyskuuta 2011

Paluu kurjaan arkeen


Selvisin Portti 2011 -reissulta, enkä edes tuonut takaisin enempää lankaa, kun minulla oli lähtiessäni. Mission accomplished. En jaksa kovasti vielä kirjoittaa, mutta esittelen saaliini. Ehkä huomenissa kerron lisää. Yllä kuva sievästä yllätyspussista, jonka valitsin. Saimme sen lisäksi napin, sukkareseptin ja Paavo-puikkomitan sekä karkkia. Karkit toki menivät jo aikaa sitten, eivätkä kerinneet mihinkään kuviin. Puikkomittaa vaihdoin kahdesti, jotta sain mieleisen, mutta sain kuin sainkin ihanan värisen.


Lankasaalis näyttää tältä. Vikingin Villen voitin arvonnassa. Heritage Silkin olin jo etukäteen päättänyt ostaa. Mahtavan värinen. Filigran-huivilanka huusi koko myyntitilan läpi, että haluaa mukaan. Juulibugin, Handun ja Trekking Pro Naturan sain vaihtamalla. Trekkingin taidan viedä äidilleni, kun hän tykästyi lankaan niin.


Wendy D. Johnsonin Socks from the Toe-up tarttui kirppispöydästä edullisesti ja sitä olen hinkunut jo jonkin aikaa. Tuulialta ostin herkullisen värisen BFL-silkkisekoitteen ja värttinäkehruupajasta sain neljää sorttia kehruuvillaa ja värttinän. Kehruista kerron vielä erikseen lisää, kunhan ensin harrastan kertausta ja vyyhteämistä. Voitimme tietokilpailuosuuden ja palkintoni taidan antaa joululahjaksi hänelle myös, sillä se oli aika hyödyllinen juttu, mutta sitä en nyt kuvannut. Nyt jatkan toipumista.

2 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Sulla on tosi pirtsakka otsikko tässä postauksessa. :D

Judiuni kirjoitti...

Tosi pirtsakka on olokin, kun palasin tänne läävään inhottavien kämppisten kiusattavaksi ja aloin taas murehtimaan synkkää tulevaisuuttani.