perjantai 25. toukokuuta 2012

Hiljaiseloa


Pucker-sukilla ei ollut mitään toivoa. Sain kuukaudessa varren sukkaan neulottua. Kaiken sen purkamisen syynä oli muka helppo kuvio, jossa kuitenkaan pientä virhettä ei voinut korjava, sillä ihan pikkiriikkinen virhe moninkertaistui ja suisti koko kuvion raiteiltaan. Purkasin ja neuloin ja purkasin moneen kertaan. Sukanvarsi oli jonkun viikon häpeämässä ja sitten päätin purkaa ja siirrtin Broken seed stitch sukkaan, johon lanka sopi ihan yhtä hyvin. Pidän kovasti sukanvarresta, joka edistyy huikeaa vauhtia edeltäjäänsä verrattuna. Kuvan varsi on yhdessä illassa neulottu.


Joo ostin lankaa. Semmoista sattuu. Mark & Katten's Sommargarn oli tarjouksessa ja Dropsin langat ovat edelleen. Baby merinosta tulee myssy. Varmaankin Rustling Leaves Beret -myssy kirjasta Coastal Knits. Delight täydentää aiemmin ostamiani ja saan neulottua Inspiralleni kaveriksi myssyn. Dropsin Lacesta tulee tietysti huivi. Louhittaren luolan Väinämöinen värissä Ärjy oli viimeinen laatuaan ja se oli pakko napata, etten vaan jää ilman, sillä väri on sopivan ärsty. Allinoista tulee kukkia, mutten ole vielä päättänyt, millä ohjeella niitä virkkaan.


Blogaamis-, kuvaamis- ja kehruuinnot ovat kateissa. Saa lähettää jos niitä näkyy. Yksi hyshys-projekti valmistuu, mutta sitä en voine esitelle ennen kuin ensi kuussa. Koukku heiluu, vaikkei mitään kuulukaan.

PS. Hyvää pyyhepäivää kaikille.

5 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Puckerit on kyl laatuaan just sitä, että yhestä virheestä tulee lumipallo. Kivoja lankoja, varsinki Ärjy on kyl niin nätti!

Minna kirjoitti...

Pyyhepäivä?
Sukan varsi näyttää hyvältä!

Iida kirjoitti...

Hah, enpäs ollut pitkään aikaan muistanutkaan pyyhepäivän olemassaoloa! Sukan varsi on kyllä tosi kiva :)

Judiuni kirjoitti...

Pyyhepäivä on Douglas Adamsille ja Linnunradan käsikirja liftareille -kirjalle omistettu päivä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Noista sukista tulee hienot.