torstai 1. maaliskuuta 2012

Flash Your Fiber Stash

Kuitukori vaatehuoneessa pursuili yli ja vaati järjestelyä. Samalla vaivalla päätin vilauttaa kuitujani näin julkisesti. Hämmentävän monta on ehtinyt kertyä. Reilut kaksi kiloa taitaa olla tällä hetkellä tilanne. Kuvasta unohtui pikkupussukka gotlanninlampaan kiharoita. Villa Laurilan fuksianpunainen merino on melkein kehrätty, joten sitä en tähän laittanut.Kuidut riveissä vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas:

Louhittaren luola BFL-mohair, Ll Wensleydale, Lanitium ex Machina Polwarth


Louhittaren luola BFL- silkki, Ll BFL- silkki, Ll BFL (superwash)


Lankaluola merino, Kästyökauppa Ilo merino 3 väriä, L ex M ahvenanmaanlammas, Ll merino-bambu-silkki


Kehräämö Christina ruskea suomenlammas ja kainuunharmas, Ilo suomenlammas 2 harmaata, Lankaluola Shetland moorit-värinen


World of Wool BFL 3 kolme väriä, WoW Corriedale luonnonmusta, WoW suomenlammas 4 väriä

Meinasin toivottaa hyvää aprillipäivää, mutta taidan odottaa vielä kuukauden. xP

7 kommenttia:

Raiku kirjoitti...

Jaa, aika perässä tullaan. Minulle on kertynyt kehruuvilloja 400 grammaa ja yksi topseista onkin jo osin värttinällä.

Tietysti värttinän kanssa kehrääminen on sen verran hitaampaakin, että kovin suurille varastoille ei ehkä ole tarvettakaan. Rukin kanssa saattaisi villat kuluakin vähän nopeammin.

Judiuni kirjoitti...

Ei minullakaan ollut värttinäkehrääjänä juuri mitään villoja varastossa, joten ei haittaa, vaikkei sinulla olekaan kauheita määriä villaa. ;)

amuk kirjoitti...

Ihania . Haluaisin niiiiin oppia tuota langan kehräämistä. Olisi ihanaa oppia uutta. En vain oikein ole saanut selville mistä täältä Turun suunnalta mahtaisi saada opetusta siihen. Täällä ollaan aika heikoilla vieläkin noissa käsitöihin liittyvissä jutuissa. Hesassa, Oulussa ja Tampereella olen löytänyt ko. kursseja mutta ei ihan niin kauas voi aina lähteä. Nyyh.

Judiuni kirjoitti...

Voi harmi. Toivotaan, että saatte Turkuunkin kehruukussin.

Virve kirjoitti...

Niin on sinun näköiset villat, varsinkin nuo värilliset.
Amuk voisi varmaan varovasti tiedustella Juulilta (esim. ravelryssä nimimerkillä Juligirl) tuota Turun kehruutilannetta. Mielestäni heillä on joskus ollut Lankabaarin kanssa asiaan liityvää yhteistyötä.

Judiuni kirjoitti...

Kiitos Virve. :)

amuk kirjoitti...

KIITOS VINKISTÄ :)