perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kuinka lankavarastoa ei pienennetä


Voitin Zeldan blogiarvonnassa lankaa! Zeldan värjäämä Belladonna saapui tänään. Meinasin avata oven ja sanoa rumasti, kun Belladonna runnottiin postiluukusta läpi vähemmän kauniilla tavalla, mutta en sitten jaksanut. Siivouspäivänä ei jaksa. Belladonna on aivan ihana sataprosenttinen merinolanka. Kiiltävä ja sievä kuin mikäkin. Liila tai magenta on aivan täydellisen väristä ja sen lisäksi langassa on myös punaruskeaa ja harmaata. Malttaakö tällaista ihanuutta neuloa ollenkaan?


Tiedättekö mikä tämä lankanuudelikasa on? Ei se mitään kerron sen silti. Se on vyyhti Cascaden 220 Woolia, joka oli Snapdragon tam, jonka kassa taistelin koko syksyn. Sain toissapäivänä loistavan idean. Kokeilen purkaa myssyn suoraan vyyhdinpuille. Rip, rip, rip ja hetkessä myssy oli kadonnut ja sain sitoa lankanuudelikasan. Se oli kyllä todella kätevää, mutta näin ei kyllä lankavarastoa kutisteta. Onneksi uusi suunnitelma on olemassa. Seuraavaksi langasta tulee Suvi Simolan Mustikka-ohjeella pipo. Mutta hei en sentään ostanut lankaa. xD

PS. Uusin Knitty on ilmestynyt. Eikö nämä sukat olekin tarkoitettu minun puikoilleni?

4 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

nuo sukat on ihanat! :)

amuk kirjoitti...

Ihanan langan olet voittanut :) Kunnon neulojallahan pitääkin olla kunnon lankavarasto. Niitä on itse kullakin esim. sängyn alla, kaapeissa,hyllyissä, arkuissa....kuuluu toimenkuvaan. Tuo purkamistapa on minullekin tuttu. Siinä ei mene kuin hujaus ja neule on purettu ja lanka vyyhdillä:)Valitsemasi sukat kuuluvat ehdottomasti puikoillesi, ne ovat aika mielenkiintoisen ja houkuttelevan näköiset. Puskii vain ja hommiin .

Judiuni kirjoitti...

Kiitos Peikkötyttö ja Amuk!

Kyllähän jonkinasteinen lankavarasto pitää olla, mutta minulla on mennyt mielestäni liiallisuuksiin, kun lähestyn uhkaavasti 14 kiloa. Se ei tietysti ole paljon, mutta vähempi riittäisi hyvin. Nuo sukat aloittaisin heti, jos kaikki sopivat puikot eivät olisi kiinni entisissä projekteissa.

ArualMaria kirjoitti...

Tuo Zeldan lanka onkin sulle just sopiva! Ja mielenkiintoiset sukat.