sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Kirppisshoppailua

Sorruin jokaviikkoisella kirppiskierroksellani kahteen kerään luonnonvalkeaa Sandnesin Lanettia. Väri on ihanan kermainen .Vyötteistä päätellen langat on ostettu aikaa sitten, mutta ne olivat käyttämättömiä, joten annoin itseni sortua niihin. Tarkoitukseni oli ostaa jotain kivaa sinistä Lanettia Cablenet-sukkiin. En ole varma tulevatko kuviot kovin kauniisti esiin tässäkään langassa, mutta toivon, että näistä tulee nätit. Aion antaa ne siskolleni joululahjaksi.

Mohairi-huiviohjeen löytymisen suhteen olen jo epätoivoinen. Miten vaikeaa voi olla löytää kiva ohje huiviin. Hyvin vaikeaa. Tosin ei mulla ole ollut aikaakaan kauheasti. Toivottavasti ohje tulee jostain vastaan.

Epäilen Baudelaire-sukkien ufoutuvan. Voi kun ei olisi opiskelukiireitä niin ehtisin kivasti neulomaan. Baudelaireissa ei ole muuta vikaa kuin se etten ole jaksanut katsoa miten niiden ohjeessa on kantapää toteutettu.

1 kommentti:

hannis kirjoitti...

Baudelairet muuten meinasivat minullakin tyssätä niihin kantapäihin. Parin purkamiskerran jälkeen sain kuitenkin taisteltua itselleni valmiit sukat. Ne on kyllä kauniit... Oletko huomannut, että Langanpätkiä-blogissa on baudelairen suomennos?