torstai 29. marraskuuta 2007

Opiskelukiireitä

Hektisin aika vuodesta on koittanut. Seminaarit ja tentit tuntuvat kaatuvan niskaan. Seuraavaan kahteen viikkoon en tule ehtimään juurikaan blogaamaan tai edes neulomaan, mutta sitten koittaa onneksi jo loma.

Neulerintamalle kuuluu toki jotain kiireistä huolimatta. Aloitin juuri Potamous-sukat. Rakastuin kuvioon aivan mahdottomasti. Ohje on aivan ihana. Kuvio tulee hyvin esiin Sandnesin Sisussa, vaikka kuvittelin sen hukkuvan pörröisyyteen. Vielä kun ehtisi neulomaan niitä. Samalla sain idean, että teen nurkissa pörivästä floricasta tällä samalla kuviolla kynsikkäät. Sellaiset olen Ravelryssä nähnyt.

Luentoneulomisena olen tehnyt palmikkolapaset improvisaationa jussi-langasta, josta en pidä. Sitä olenkin päättänyt hävittää varastostani tekemällä seuraavaksi luentoneuleena Wavyn. Olen tehnyt parikin Wavya aiemmin, mutta joutunut toteamaan seiskaveikan turhan ohueksi sille ohjeelle. Jussi varmaan toimii paremmin tähän tarkoitukseen. Haluan päästä Jussi-keristä eroon, sillä se on aika ikävää lankaa. Enkä oikein välitä paksuista langoista muutenkaan. Esimerkiksi Mambo-lanka on kauhistus minulle.

Mutta nyt palaan jälleen tenttimateriaalien pariin...

Ei kommentteja: