sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Sunnuntaipäivän piristys


Aluksi kuva Calorimetrystä. Lainasin kameraa kaveriltani ja otin jonkinlaisen kuvan. Anteeksi ruma naamani suttaus.

Sain vihdoin ja viimein kauanodotetun kutusn Ravelryyn. Se paljastui melkoiseksi aikasyöpöksi ja suurin osa päivästä meni siellä hilluessa. Nyt on puikot ja langat laitettu ojennukseen. En tiennytkään, että minulla on kahdet kakkosen 80 sentin pyöröt. Käyttäjänimeni on siellä Judiuni.

Olen aivan rakastunut uusiin kirjoihini. En edes tiedä mistä aloittaisin, kun ihania ohjeita on niin paljon. Kunhan saisin edes entiset tehtyä. Favourite sock on suosikkini. Austrian socks miellyttää eniten silmää tällä hetkellä. Folk socksin Chalet socks on ohjeista ihanin ja se olikin pääsyy sille, että tilasin kyseisen kirjan.

Paljon käytössä ollut Pashmina-huivina on alkanut näyttää nuhjuiselta joten päätin kokeilla sen pingottamsita uudelleen. Pistelin sen mattoon kiinni ja kortutin kevyesti. Katsotaan mitä tästä seuraa. Vain hyvin harvoin pingoitan mitään neuleita, mutta päätin kokeilla, josko se elvyttäisi hyvin jo pari talvea palvelleen Pashminani. Pahmina-huivi on kid mohairia ja ohje oli ilmaiseksi. Novitan sivuilla pari vuotta sitten syksyllä. Harmi, etten omista kameraa. Tummanliila huivi on aika veikeän näköinen valkoisella matolla.

Ei kommentteja: