perjantai 2. marraskuuta 2007

Taas viikonloppu

Mitenköhän sitä taas viihdyttäisi itseään koko pitkän viikonlopun? Viikolla kaipaan aina viikonloppua ja vapaa-aikaa, mutta viikonloppuna kaipaan arkikäiväin kiireitä. Nyt ei ole edes kaupat auki lauantaina. Käväisin luentojen jälkeen keskustassa hiippailemassa. Olin vähällä ostaa wokkipannun, mutta jätin kannettomuuden takia sen vielä kauppaan. Pitänee vielä kierrellä sen pannun perässä.
Anttilassa harmittelin Rose Mohairin huonoa värikarttaa. Voisin äidille tehdä huivin joululahjaksi, mutten oikein keksi mikä olisi hänelle sopiva väri. En haluaisi loukata häntä huonolla värivalinnalla. Ehkä judun uskaltautumaan ihan lankakauppaan ostamaan ihan Kitten Mohairia. Ostoslista onkin jo venynyt aika pitkäksi. Haluaisin kovasti kokeilla alpakkalankaa, mutta mitä ihmettä Teeteen Alpakasta voisi tehdä.
Clessidrat tulivat eilen alkuillasta valmiiksi ja tein välipalaksi lohtulangaksi ostamastani luumunvärisestä Ainosta Calorimetryn. Se valmistuikin ennätysajassa. Aloitin kahdeksan maissa mallitilkulla ja päättelin juuri ennen yhtätoista viimeisen silmukan. Aamulla päättelin langat ja kiinnitin äidiltäni saaman hevosnapin siihen. Pistinkin luennoille lähtiessäni Calorimetryn päähäni.
Kun laitoin Aino-kerän loput jämälanka koriin ja hoksasin korissa olevan samaa lankaa jostain piposta jäänyt kerän loppu. Vertasin värejä ja totesin, että ne ovat hyvin samanlaiset, joten nyt olisi melkein koko kerällinen luumunväristä Ainoa. Mitähän sitten keksisin tehdä. En haluaisi tehdä toista Calorimetryä tai pipoa. 
Pitäisi keksiä mitä nyt tekisi seuraavaksi tv-neuleena.  Candy Candyksi nimeämäni kaulaliina pinkistä Nalle Colorista on liian tylsä tv-neuleeksi, mutta ihanteellinen luentoneule. Olen jo yhden 150 gramman kerän käyttänyt siihen, joten nyt kannattaisi varmaan leikata hapsulangat, mutta ei yhtään huvita. Pitänee varmaan etsiä Rose Mohairiin sopiva ohje ja alkaa tuhota sitä repsahdusta. 300 grammaa vaaleanpunaista hyppäsi mitään kyselemättä koriin aiemmin syksyllä Anttilasta. Lukeekohan tätä blogia kukaan, kun ei ole mitään kommentteja. 

3 kommenttia:

Mysia kirjoitti...

Minä luen. :)

Kaisa kirjoitti...

Moi!
Satutko muistamaan, kuinka monella silmukalla ja millä puikoilla teit sen Aino-calorimetryn? Minulla olisi kaapissa piposta jäänyttä oranssia Ainoa jäljellä, ja tuohan voisi olla hyvä käyttötapa.

Kyyhkynen kirjoitti...

Calorimetryssani taisi olla tasan 100 silmukkaa.