sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Purkulankoja

Sain aikaiseksi purkaa puolitoista epäonnistunutta Wavya. Molemmat saattavat olla seiskaveikkaa tai vastaavaa. En ole ihan varma. Purettuja lankoja on minusta jotenkin vaikea tunnistaa. Langan pitäisi ehkä olla vähän paksumpaa tähän malliin, jotta lopputulos olisi käyttökelpoinen.

Töölönlahtisukista ei ole tulossa ihan sellaisia kuin ajattalin ja Clessidrat eivät pysy yhtään ylhäällä. Pitääköhän taas purkaa. Olen kyllä sillä tuulella, että voisin purkailla enemmänkin epäonnistuneita tekeleitä, mutta jaksanko enää neuloa tätä lankaa uudestaan. 

Purkulangoista tuli mieleeni villapaita, jonka tein yläasteella. Se oli ihanaa lankaa. Jos oikein muistan niin langan nimi on Fendi. Se oli paksua vaaleanpunaista mohairia. Malli tosin epäonnistui pahasti. Paidasta tuli liian lyhyt ja leveä. Lisäksi kaulus kiristi ikävästi. Kotona se sitten hampaita kiristellen purettiin. Neuloin siitä toisella ohjeella paitaa, mutta lanka loppui kesken. Sitten purettiin taas ja kiristeltiin hampaita. Lanka taisi jo vähän kärsiä moisesta. Pari vuotta sitten äiti neuloi onnistuneen paidan. Harmi, ettei minulla ole sitä mukana. Pitänee joululomalla kaivaa se esille.

Käyn joka sunnuntai kirpputoreilla, kun ne ovat sopivan lähellä. Tänään oli vakiokirppikselleni tullut lappu, että lopettavat joulukuussa. Ilmeisesti koko rakennus puretaan. Harmittaa, sillä olen käynyt kyseisellä kirppiksellä siitä asti, kun muutin tänne asumaan yli kolme vuotta sitten. Lankaa en ole muistaakseni ostanut kertaakaan. Tänään mukaan tarttui kukkaruukku 50 sentillä. Lankoja olisi ollut, mutta värit olivat kertakaikkisen kamalia. Turkoosi ja beige eivät miellytä yhtään.

Olen kovin kärsimätön kirjatilaukseni suhteen. Tilasin kaksi sukkakirjaa viikko sitten ja haluaisin jo saada ne hyppysiini. Toivottavasti tulee alkuviikosta viestiä, että kirjat voi hakea.

Ei kommentteja: