keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Väkisin väännettyä


Vähän samaa vikaa kuin edellisessä myssyssä. Väkisin väännetty on väkisin väännetty on väkisin väännetty. Väkisin, kun neuloo, niin lopputulos on sutta ja sekundaa. Projektista täytyy pitää. Onnistuneeseen neuleeseen kuuluu tekemisen iloa ja positiivisia ajatuksia. Sitä kautta pääsee helpoiten onnistumisen iloon. Kuka käski väkisin vääntää? En tiedä. Jatkossa muistan tämän asian kyllä. Halusin neuloa pois karhean Islannista tuliaisena saamani langan, mutten nyt tiedä, mitä iloa on myssystä, jota ei halua käyttää eikä kehtaa kenellekään antaa. Virhekin siinä on ja aavistuksen pienikin se on. Neulospinta on hitusen liian jäykkää ja väri oranssiin vivahtava, mistä en oikein pitä. Plääh.


Projekti: Lopi hat (Ravelry)
Ohje: Icing Swirl Hat by Ysolda Teague (Whimsical Little Knits)
Koko: 55 cm
Lanka: Tiilenpunainen Ístex Álafoss Lopi
Menekkki: 100 grammaa
Puikot: KnitPro Symfonie 5 mm 100 cm pyöröpuikko
Fiilis: Mikä järki tässä nyt sitten oli?

4 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Sivustakatsojan silmään näyttää kauniilta myssyltä, mutta tosi on, että iso osa onnistuneen neuleen reseptistä on rakkautta.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, minun silmään näyttää ihanalta hattuselta! Kelpuuttaisin itellein ainakin <3

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ei kyllä tuo lopputulos näytä väkisin väännetyltä. Upea minun mielestäni.

TiiQ kirjoitti...

Mulla on näihin proggiksiin patenttiratkaisu: lahjoitan väkisin väännetyt ja muuten epäonnistuneet tai epämieluiset hyväntekeväisyyteen. Nimittäin makuja on monia, joten yleensä halukas ottaja löytyy. Joka vuosi on aina jokin keräys, johon saa ylimääräiset sukat/pipot/tumput tuupattua...