tiistai 13. joulukuuta 2011

Hunajakennoa


 Sain tietää, että se olikin toisenlainen hunajakennoneule, jolla lapaset oli tehty. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä nätti kuin palmikkohunajakenno. Se oli niin herttainen, eikä tämä nyt onnistunut kovin hyvin, sillä nostetut silmukat venyvät niin, että nurjat rivit eivät aaltoile. Ehkä palaan takaisin palmikoihin vai on jollain joku ajatus, miten nostetut silmukat saisi vetämään sopivasti kasaan.


Kuvasin eilen unohtuneen Gotlanninlammaskiharapussukan. Kaikki on sellofaanissa niin herttaista, mutta sellofaani ei kuvissa toistu kovin kauniisti. Ehkä joskus käytän kiharat johonkin, mutta toistaiseksi tyydyn niitä hiplaamaan. Stockmannilta ostin kaksi lasikoristetta, kun päätin alkaa vähitellen joulukoristeita keräämään. Tulee kallis paukku, kun jonain vuonna pitää itse oma joulunsa rakentaa ja jos joutuu kaikki koristeet kerralla hankkimaan. Nämä kaksi herttaista lasikaramellia olivat onneksi halvimmasta päästä. Toisessa on ihanaa röpöläistä lasia ja toinen on maalattu hopeanväriseksi keskeltä. Lasikoriste tai pari ei onneksi koko budjettia kaada.

2 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Jos tahtoo hankkia kodin täyteen joulukoristeita, se kannattaa tehdä joulun jälkeen. Silloin kaikki joulutavara on alennuksessa.

Judiuni kirjoitti...

Joo. Joulun jälkeen katselen lisää, mutta en ole silloin katsomassa saako Stockalta alekoristeita.